Kontakta oss
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan för offert, elrådgivning eller övriga frågor.
Ta del av
solens kraft

En investering för livet, miljön och framtiden

Solceller för din villa

Att installera solceller är en lönsam investering, som samtidigt ökar värdet på ditt hus. Så fort vi kopplat in dina solpaneler börjar du producera el, både för din egen användning och för att kunna sälja vidare till oss.

Det räcker med att det är ljus för att du ska producera el, det betyder att du producerar el under såväl regniga dagar som soliga dagar, året om.

Förmånligt investeringsstöd och avdrag
Förutom att du sänker dina löpande energikostnader, får du dessutom ett investeringsstöd från staten på 20% installationskostnaden vid installation av en solcellsanläggning. Under de perioder du producerar mer energi än du använder, säljer du detta tillbaka till oss, samtidigt som du som microproducent får göra avdrag på 60 öre per KWh du säljer på din deklaration.

Energi för
generationer.

Våra solpaneler har 10 års produktgaranti, och 25 års effektgaranti. Du kan därför vara trygg med att din investering är långsiktig, och dina paneler kommer leverera el i flera decennium. Väljer du att installera solceller med oss på Billinge Energi, är du också trygg med att ha ett lokalt och stabilt företag som finns kvar under hela dina panelers livslängd.

Läs mer om oss

Vad kostar det att installera solceller?

Använd vår Solcellskonfigurator för att få en prisindikation för vad just din anläggning skulle kunna kosta.

Att bestämma sig för hur stor anläggning du ska installera kan bero på flera faktorer, kontakta gärna oss för att få hjälp på vägen.

Kan jag använda mig av ROT-avdraget vid installation av solceller?

Du kan använda dig av ROT-avdraget för att dra av 25% av installationskostnaden, men det går inte att kombinera ROT-avdraget med investeringsstödet på 20% av hela anläggningen, så i de allra flesta fallen är det mer lönsamt att använda sig av investeringsstödet.

Du kan läsa mer om investeringsstödet på energimyndighetens hemsida.

Kan jag installera solceller genom er även som företagare?
Javisst kan du det! För information till företagare, se vår sida om solceller för företag.

Gör en intresseanmälan

Du kan använda vår solcellskonfigurator för att få en prisindikation för var just din anläggning skulle kunna kosta.