Kontakta oss
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan för offert, elrådgivning eller övriga frågor.
4 steg till solceller

Med solceller på taket producerar du din egen el, och kan både försörja ditt eget hushåll med el och sälja din överproduktion tillbaka till oss. Har du dessutom en elbil kan du ladda den på egenproducerad el och göra maximal miljönytta. Livslängden på våra solceller är långa, med produktgaranti på 10 år och effektgaranti på 25 år kan du räkna med att producera din egen el i flera decennier.

 

1. Gör en intresseanmälan

Börja med att använda vår solcellskonfigurator och räkna på vad du skulle kunna ha för solcellsanläggning på ditt tak. Då får du en ungefärlig prisbild och effektuträkning, och kan göra en intresseanmälan som vi kan göra en noggrannare uträkning från.

Våra säljare kommer därefter att kontakta dig för att komplettera vissa uppgifter och svara på dina eventuella frågor.

 

2. Vi tar fram ett förslag

När vi har alla uppgifter vi behöver kommer vi ge dig ett förslag som du i lugn och ro kan ta ställning till. När du är redo att ta nästa steg sammanställer vi allt i en komplett offert på hela installationen. Här får du reda exakt på vad det kostar att installera solceller på ditt tak.

 

3. Vi hjälper dig med pappersarbetet

Vi tar hand om dina ansökningar för solcellsstödet från Energimyndigheten eller för ROT-avdrag för installationen. I de allra flesta fallen krävs inget bygglov för installation av solceller, men skulle du ändå behöva det så hjälper vi till med även det.

 

4. Omfamna solens kraft

Nu är du ägare till en solcellsanläggning som kommer producera energi i många år framöver. Så fort installationen är klar börjar du producera el till dig själv, och du kan också sälja din överproduktion tillbaka till oss.