Kontakta oss
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan för offert, elrådgivning eller övriga frågor.

HÖG BELASTNING: Just nu har vi extra hög belastning i vår kundtjänst. Vi vill tipsa er om att mejla in ert ärende till oss.

KRAFT
TILL HELA
FÖRETAGET.

Vi levererar energi till näringslivet i Skaraborg.
Som Salong torggatan i Skövde

Energi till näringslivet i Skaraborg.

På Billinge Energi vet vi hur viktigt det är att kraften kommer som den ska. Därför erbjuder vi elavtal som passar just ditt företag, elrådgivare som hjälper dig se över företagets energiprofil och en lokal kundtjänst som ser till att allt rullar på utan krångel. Välkommen till Billinge Energi!

 

hos oss är goda råd gratis.

Våra elrådgivare hjälper dig att se över företagets förbrukning och kostnader, och ger dig ett skräddarsytt förslag för din verksamhet. Det kostar inget, men kan vara värt en hel del.

Jag vill veta mer

skaffa kraft
till företaget här.

Vet du redan om du vill ha fast eller rörligt elpris? Bygg ditt elavtal här på webben, så ser vi till att kraften kommer som den ska. Vill du veta mer om vårt erbjudande eller få personlig service? Lämna dina uppgifter nedan, så återkommer vi med offert och svar på dina frågor.

BYGG ETT ELAVTAL NUBli kontaktad

_DSC9201
mer tillbaka
för köttex.

Köttex i Götene levererar svenskt kvalitetskött till restauranger, skolor och privatpersoner, och driver även catering och delikatessbutik. Billinge Energi hjälpte dem att se över sin förbrukning och övriga elkostnader, och upptäckte att de inte utnyttjat rätten till nedsatt energiskatt de har som företag i tillverkningsindustrin. Genom vår försorg fick de en rejäl slant tillbaka.

Vanliga frågor om el.

Här hittar du svar på några vanliga funderingar kring el och våra avtalsformer. Vill du ha personlig service finns är vi bara ett telefonsamtal bort.

 

Varför Billinge Energi?

Som företagskund kan du enkelt teckna ett elavtal som passar ditt företag via kundtjänst eller här på webben. Dessutom erbjuder vi förmånliga priser, en kunnig, lokal kundtjänst och gratis rådgivning av våra elrådgivare som kan hjälpa dig att sänka företagets energikostnader. Även om vi är en av de största elleverantörerna i Skaraborg skiljer vi oss från de flesta andra på en viktig punkt – vi är ett lokalt företag som inte bara har vårt bästa för ögonen, utan också livet i den region vi lever och verkar i.

Vad gör ni för Skaraborg?
Vi ser det som vårt ansvar att bidra till Skaraborgs utveckling. Därför stöttar vi lokala föreningar och verksamheter, och handlar själva så långt det är möjligt av lokala företag.
Vad är ett elområde?
2011 delades Sverige in i fyra elområden. Elpriset varierar efter tillgång och efterfrågan på el i varje område. Tanken är att långsiktigt skapa bättre balans mellan efterfrågan och elproduktion i hela landet.
Vilket elavtal passar mitt företag?
Ett elavtal med fast pris passar dig som vill ha tryggheten i att priset stannar på samma nivå. Vill du ha chans att spara och är beredd att ta lite större risk väljer du ett elavtal med rörligt pris. Vänd dig gärna till kundservice om du vill veta mer.
Vad gör en elrådgivare?
Våra elrådgivare hjälper ditt företag att se över företagets elförbrukning och ger förslag på effektivisering och en prisbild och risknivå som passar verksamheten.
Hur sätts elpriset?

Vi handlar all vår el på den nordiska elbörsen Nord Pool.

Precis som på en vanlig börs varierar priset från dag till dag. Vid kyla och torr väderlek brukar börsens elpriser stiga. Om vattenmagasinen är välfyllda brukar elpriset sjunka. Det finns dock många fler orsaker till att elpriset går upp eller ner.

 

Din elkostnad i översikt.

BE_GRAF_4

Beräknat på en villa utan elvärme (ca 5000 kWh/år) med 3-årsavtal.
Nätavgifter Skara Energi. Priser, avgifter och skatter 2016.