Kontakta oss
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan för offert, elrådgivning eller övriga frågor.
Ladda din elbil

För dig som vill köra hållbart

Nu är det hög tid att växla över från fossila bränslen. Transporter står för en tredjedel av Sveriges totala koldioxidutsläpp. Genom att välja en el- eller gasbil gör du en en viktig klimatinsats, både lokalt och globalt.

Ladda din bil med lokal kraft från oss på Billinge Energi.

Varför elbil?

Att ladda istället för att tanka är en stor omställning men är enklare än man kanske först kan tro. Det finns gott om möjligheter att se till att din bil har ett fulladdat batteri när du ska ut på en längre tur. Varför inte passa på att ladda din bil samtidigt som du gör ärenden på stan? En timme i en semisnabbladdare kan ge dig många mils extra körsträcka när du kommer tillbaka.

Hitta laddstolpar nära dig

Var finns det laddstolpar?

Använd appen Laddkartan för att hitta laddstolpar nära dig.

Just nu har vi bara stolpar i skara kommun.

Vad kostar det att installera en laddbox hemma hos mig?

Du kan söka bidrag för hälften av kostnaderna för material inklusive. laddbox och arbetskostnaden för att installera laddstation.
Som mest kan man få 10 000 kronor i bidrag per fastighet. Med begreppet fastighet menar Naturvårdsverket beteckningen enligt fastighetsregistret. Läs mer på Naturvårdsverkets webbplats.

Om du inte vill vänta på Ladda-hemma-stödet kan du beställa din laddlösning och få ROT-avdrag istället. ROT-avdrag motsvarar 20% av arbetskostnaden.

Kan jag skaffa laddstolpar till mitt företag?
Javisst kan du det! För information till företagare, se vår sida om laddstolpar för företag.

Frågor?

Vill du veta mer om våra laddstolpar? Kontakta oss