Kontakta oss
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan för offert, elrådgivning eller övriga frågor.
Aktuella elpriser
Spotpris just nu: -2 öre/kWh
Lägst idag: -3 öre/kWh
Högst idag: 211 öre/kWh
Laddstolpar för företag

Ladda elbil? Företag med laddstolpar har många fördelar

Att erbjuda laddstationer till besökare och anställda gör att ert företag uppfattas som en attraktiv arbetsgivare som ger god service till kunderna.

I takt med att elbilarna blir fler och fler ökar också efterfrågan på att kunna ladda bilen – hemma, på jobbet och på andra ställen. Idag har vi cirka 70 000 laddbara bilar i Sverige, varav 70% är laddhybrider och 30% är rena elbilar. Mer statistik finns på elbilsstatistik.se.

Billinge Energis laddstationer har hög driftsäkerhet och är enkla att använda. Vi har stor erfarenhet av att installera skräddarsydda laddstationer, anpassade efter verksamhetens unika förutsättningar och behov.

 

Utnyttja vår kompetens för att utforma en laddlösning till er

Ladda säkert med laddanalys och laststyrning:

  • • Laddanalys innebär att vi analyserar ert elabonnemang för att se hur mycket ledigt utrymme som finns för elbilsladdning. Utifrån denna analys ställer vi in er laddare efter just era förutsättningar så att ni slipper säkra upp ert hus i onödan och spar pengar. Det kostar exempelvis ca 2 400 kr per år vid uppsäkring från 16A till 20A.
  • • Laststyrning betyder att laddaren automatiskt begränsar laddströmmen så att ni aldrig behöver oroa er för att säkringen går och får alltid maximal tillgänglig laddeffekt till era bilar.

Tillsammans med våra kunder bygger vi ett hållbart samhälle!

 

Kontakta oss