Kontakta oss
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan för offert, elrådgivning eller övriga frågor.
Aktuella elpriser
Spotpris just nu: 75 öre/kWh
Lägst idag: 19 öre/kWh
Högst idag: 86 öre/kWh
Köp laddbox hem – ladda elbilen utanför dörren

Att kunna ladda sin elbil på hemmaplan är en förutsättning för att bilen på ett smidigt sätt alltid ska kunna vara körbar, utan att behöva åka till en extern laddstation.

Sedan oktober 2022 har vi ett partneravtal med den oberoende laddoperatören eways, som är en av landets största inom området. Med hjälp av eways sker en smidig installation med lokala installatörer, levereras nyckelfärdig och testad, allt för att du snabbt ska komma i gång med att ladda din elbil hemma.

Varje installation sker i enlighet med Elsäkerhetsverkets regler och riktlinjer och om det skulle finnas några problem med installationen finns kundtjänst tillgänglig dygnet runt.

 

Varför behöver jag en laddstolpe hemma?

Anledningarna till att du behöver en laddstolpe hemma om du har elbil är många. En av de främsta är att professionellt installerade laddstationer är betydligt säkrare, snabbare och effektivare än om du skulle ladda med ett vanligt vägguttag. Pålitligheten i att få en nyckelfärdig och testad station är också stor.

Genom att investera i en laddstation sänker du även dina kostnader. Att ladda hemma är billigare än i externa laddstolpar och bekvämligheten i att du har en egen stolpe precis utanför dörren, behöver vi nog inte ens prata om.

Var med och bidra till den lokala miljöomställningen.

JAG VILL KÖPA LADDBOX