Kontakta oss
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan för offert, elrådgivning eller övriga frågor.

Vi har just nu extra hög belastning i vår telefoni till följd av rådande energimarknadsläge. ca 30 minuters väntetid som medel. Ni kan alltid mejla oss om telefonkön blir för lång.  Läs mer

Samarbetspartners

Vi på Billinge Energi samarbetar med många lokala företag för att kunna leverera det bästa ut till våra kunder.
Här nedan kan du läsa mer om några av våra partners.

Bravomedia i Falköping

Bravomedia är vår leverantör av hemsida och grafiskt material. Så här beskriver dom sig själva: "Vi är en etablerad designbyrå med kunskap om grafisk produktion, webbdesign och rörlig media. Företagets produktionsavdelning består av tre erfarna designers samt fem utvecklare som alla sitter i ett öppet kontorslandskap. Det gör att vi kan jobba effektivt med korta ledtider i alla projekt vi tar oss an, oavsett om det är ett webbprojekt eller mer grafiska uppdrag (flyers, affischer, annonser, banners, logotyper, broschyrer etc.)." För oss på Billinge energi är närheten, lokalkännedomen och de korta ledtiderna hos Bravomedia någonting vi värdesätter högt. Vi älskar att få jobba med lokala stjärnor som gänget på Bravomedia.

New Promotion i Lidköping

New Wave Profile är en kedja med 67 återförsäljare i Sverige och ytterligare 90 i övriga Norden. Vi är fristående profilföretag som redan 1998 inledde ett samarbete med vår huvudleverantör New Wave Group, en svensk börsnoterad koncern med stort fokus på profilering och med en mycket stark varumärkesportfölj. Tillsammans jobbar vi för att skapa attraktiv och effektiv profilering för de nordiska företagen. Vi på Billinge energi tycker att New promotion har en lokal förankring och förstår vårt varumärke och dess behov när det handlar om profilprodukter, likaså kan dom stödja den hållbarhetsprofil vi vill ha.

Alexander Arnholm i Skövde

” Mitt namn är Alexander Arnholm! Jag är en positiv och driven person med en ständig strävan om att alltid göra mitt bästa. En skada i knäet gjorde att jag fick lägga sporten åt sidan och lägga all min lediga tid på annat. Kameran som tidigare bara hade varit en hobby/semesteraktivitet fick nu även börja ta plats i vardagslivet. På lediga dagar och kvällar utöver mitt vanliga jobb erbjöd jag mig att göra fotojobb. Nu två år senare så tar kameran upp all min tid och används som minst under lediga dagar och kvällar. Jag reser land och rike men har min bas i Skövde. Event-, företag-, sport-, bilar-, reklam-, produkt, lifetyle- och naturbilder är det som jag jobbar främst med. Nu har jag fått möjligheten att verka i mitt närområde tillsammans med Billinge Energi och jag är förväntansfull på att se vad vi kan skapa tillsammans!”

Erik Sand i Lidköping

Erik Sand mötte vi under UF året 2019 där han filmade rörligt material. Eriks känsla för att fånga det enkla i vardagen med sitt filmbudskap passar oss på Billinge energi perfekt och vi är stolta över att få använda en kreativ, lokal entreprenör som kan hjälpa oss att bygga vårt rörliga media från grunden. Erik är idag flitigt anlitad av oss för att bygga upp vårt rörliga mediearkiv.

SBL Data

SBL Data är en starkt engagerad och långsiktig IT-partner som hjälper dig att nå dina affärsmål.

Vi brukar prata om "mer tid i framtiden" för våra kunder för att de verkligen ska kunna fokusera på sin produkt och tjänst. Genom vårt engagemang och långsiktighet så levererar vi en stabil och säker IT-miljö som ger dig en ökad konkurrenskraft.

Våra lösningar utgår alltid från din verksamhet och behov, där vi levererar en anpassad lösning med högsta kvalitet och säkerhet. För att kunna göra detta så erbjuder vi inte bara de bästa produkterna utan även riktigt duktiga konsulter som brinner för IT och som vill förstå din verksamhet. Denna förståelse uppnås genom ett starkt engagemang och löpande möten för avstämning och utveckling.

Att få ha en nära relation med SBL data som vår IT partner känns viktigt för oss på Billinge energi, vår kompetens för IT är begränsad och därför känns närheten och den kompetenta supporten som en självklarhet att välja för oss.