Kontakta oss
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan för offert, elrådgivning eller övriga frågor.
Aktuella elpriser
Spotpris just nu: -3 öre/kWh
Lägst idag: -3 öre/kWh
Högst idag: 211 öre/kWh
Vi stöttar kampen mot barnfattigdom

Billinge Energi vill hjälpa till där det behövs. Samarbetet med Giving People, en organisation som arbetar för att motverka barnfattigdom i Sverige, fortsätter.
– Vi vill göra skillnad i samhället, säger Billinge Energis vd Marcus Gustafson.

 

Giving People är en organisation som hjälper utsatta barnfamiljer. De levererar akut hjälp till barnfamiljer över hela Sverige som behöver det, främst handlar det om mat och andra viktiga förnödenheter såsom kläder och hygienartiklar.

Giving Peoples vision är att inget barn i Sverige ska leva i utanförskap eller fattigdom, något som vi alla kan hjälpas åt med. Enligt statistik från SCB lever 183 000 barn i Sverige i fattigdom i dag. Det är en siffra som måste minskas. Och vi kan göra det tillsammans.

Billinge Energi har skänkt, och kommer fortsatt att skänka, pengar till organisationen. Att kunna vara med och bidra är viktigt för oss.

– Giving People känns som en bra och seriös organisation. Vi gillar att kunna bidra till alla i samhället, och särskilt till dem som har det tuffast. Framför allt när det är barn som lever i tuffa förhållanden, säger Marcus Gustafson, vd på Billinge Energi.

 

Varför är välgörenhetsarbete viktigt för er på Billinge Energi?

– Våra kärnvärden bygger på att vi vill vara med och göra skillnad i samhället där vi har våra kunder. Barnfattigdom finns, tyvärr, över hela landet och så även i vårt område där vi verkar. Kan vi vara med och hjälpa till, så gör vi det.