Kontakta oss
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan för offert, elrådgivning eller övriga frågor.
Vi blir guldpartner åt Team Rynkeby, Skaraborg

Team Rynkeby är ett internationellt välgörenhetscykellag som varje år cyklar till Paris till förmån för barn med allvarliga sjukdomar.
Turen till Paris genomförs för 20:e gången den 9–17 juli 2021, om det på grund av rådande pandemi inte kan genomföras kommer det lokala teamet att cykla 100-120 mil på vägarna i Skaraborg.

I Sverige samlar Team Rynkeby in pengar för två ändamål, Barncancerfonden och Barnhjärnfonden.

Barnhjärnfonden är nystartad, och man donerade pengar till dem för första gången i fjol, och då (liksom i år) från ett särskilt event, Skolloppet (som genomförs på skolor i stora delar av Sverige).
Alla övriga insamlade pengar går till Barncancerfonden.

 

– Vi fick frågan om att bli guldpartner tidigare under året och efter att vi satt oss in i Team Rynkebys fantastiska engagemang och arbete kändes det helrätt för oss att stötta!
Ett lokalt team med lokala sponsorer som tillsammans kan göra stor skillnad för forskningen rimmar helt med vår värdegrund och det vi dagligen lovar våra kunder, att vi ska ge tillbaka till regionen!
Jag hoppas att våra kunder ska känna stolthet över vårt engagemang i Team Rynkeby det kommande året och tillsammans med oss bidra till Barncancerfonden och Barnhjärnfonden!

//Nathalie Lindgren, Marknadschef Billinge Energi