Kontakta oss
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan för offert, elrådgivning eller övriga frågor.

Vi gör just nu justeringar på vår hemsida vilket medför att du endast kan se aktuella priser i avtalsbyggaren. Genom att välja teckna nytt avtal kan du enkelt klicka dig igenom våra olika avtalsalternativ och se vad varje avtal kostar!

Varning!

Just nu kontaktar elhandelsbolag kunder i vårt område via telefon.

De påstår sig samarbeta/Ringa i samverkan med eller på uppdrag av oss på Billinge energi eller något av våra samarbetsnät.

Dessa påståenden stämmer inte! Vi råder er kunder att avsluta den typen av samtal och i lugn och ro läsa igenom avtal eller erbjudanden hemma för att därefter ta ditt beslut.

Ett annat säljargument är att vi på Billinge energi ska upphöra med elhandel! Detta är också ett felaktigt uttryck.

Vi vill även göra er kunder uppmärksamma på det faktum att vissa aktörer ligger på energimarknadsinspektionens lista över de elbolag med flest klagomål i Sverige.
Vi månar om en fri elhandelsmarknad och stödjer det faktum att du som konsument kan välja fritt vilken elhandlare du vill ha, däremot stödjer vi inte falsk marknadsföring och försäljning baserad på osanning.

Vår uppmaning till dig som elkonsument är att noggrant se över dina alternativ och pris jämföra på EI, där är nämligen alla elhandlare skyldiga att redogöra för ALLA eventuella kostnader som kan ligga till grund för din elfaktura.

 

Nathalie Lindgren
Marknadschef, Billinge energi AB