Kontakta oss
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan för offert, elrådgivning eller övriga frågor.
Aktuella elpriser
Spotpris just nu: 36 öre/kWh
Lägst idag: 25 öre/kWh
Högst idag: 37 öre/kWh
Samarbete Laddboxbolaget & Billinge energi

Vi tog oss ett snack med Gustav Löfving, säljare för energilösningar hos Billinge energi för att ta reda på hur samarbetet med Laddboxbolaget kan gynna omställningen framåt.

Kan du berätta om det nya samarbetet mellan Billinge Energi och Laddboxbolaget?

 Ja, det är en spännande utveckling för oss. Sedan den 1 juli 2024 har vi ingått ett partnerskap med Laddboxbolaget, som är en ledande aktör inom elbilsladdning i Sverige. Deras vision om en fossilfri fordonsflotta och deras engagemang för hållbarhet matchar perfekt med våra egna mål om att främja gröna energilösningar och stödja våra kunder i deras övergång till mer hållbara levnadssätt.

Varför valde ni att samarbeta just med Laddboxbolaget?

Laddboxbolaget har etablerat sig som en framstående aktör inom området, med en tydlig inriktning på att skynda på omställningen till en mer hållbar fordonsindustri. De erbjuder inte bara avancerade tekniska lösningar, utan de prioriterar också personlig service för att se till att varje kunds behov av elbilsladdning uppfylls på det mest effektiva sättet. Deras strävan efter att skapa renare och tystare stadsmiljöer samt billigare transportsätt resoneras väl med vårt uppdrag.

Vilka är de största fördelarna med detta samarbete för era kunder?

Våra kunder kommer att dra nytta av det bästa inom modern laddningsteknik och kundservice. Laddboxbolagets erfarenhet och expertis inom laddlösningar garanterar att våra kunder får tillgång till de senaste och mest effektiva produkterna. Dessutom kommer de att gynnas av kombinationen av vår energiförsörjning och Laddboxbolagets laddlösningar, vilket inte bara förbättrar deras dagliga liv utan också bidrar till en större hållbar miljöpåverkan.

Hur ser framtiden ut för Billinge Energi och Laddboxbolaget?

Framtiden ser ljus ut. Detta samarbete markerar början på en långsiktig relation där vi tillsammans kan driva på utvecklingen mot en fossilfri framtid. Vi är entusiastiska över möjligheterna att fortsätta expandera vårt erbjudande och tillsammans leda vägen mot innovativa och hållbara energilösningar för våra kunder.