Kontakta oss
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan för offert, elrådgivning eller övriga frågor.
Aktuella elpriser
Spotpris just nu: 179 öre/kWh
Lägst idag: 43 öre/kWh
Högst idag: 179 öre/kWh
Nyinflyttad? Så sänker du elkostnaden!

Är du nyinflyttad och har fått ett anvisat avtal? Då kan du enkelt sänka din elkostnad.

 

Grattis till din nya bostad! Om du är nyinflyttad i Skövde, Lidköping eller Skara tätort och har tecknat ett elnätsavtal så har du automatiskt fått oss som elhandlare. Du kommer framöver att få både elnätskostnad och elhandelskostnad på en och samma faktura* från din leverantör av elnät, eftersom vi samarbetar med Skövde Energi, Lidköpings Elnät respektive Skara Energi. Smidigt va?

 

Vad är Anvisat avtal?

Det elpris som du automatiskt får när du har registrerat dig på en ny adress kallas för Anvisat avtal, vilket är en dyrare typ av rörligt elpris. Du kan därför enkelt sänka din elkostnad genom att aktivt teckna ett elavtal i stället.

Priset för Anvisat avtal baseras på Billinge Energis inköpspris samt elcertifikat. Utöver detta tillkommer ett fast påslag om 15 öre/kWh (18,75 öre/kWh inklusive moms). Därutöver tillkommer en årsavgift på 360 kr (450 kr inklusive moms).

 

Teckna rörligt pris och sänk kostnaden

Ett rörligt elpris har ett påslag på 2,2 öre/kWh i stället för de 15 öre/kWh som ett anvisat avtal har, vilket gör att du sänker din kostnad med 12,8 öre/kWh (16 öre/kWh inklusive moms) om du tecknar ett rörligt elpris i stället för anvisningspris!

 

Mer information och teckna elavtal

Teckna elavtal här

Mer info om anvisat avtal

Bra information för dig som ska flytta

 

*om du har solceller i din bostad och bor i Lidköping kommer du inte att få samfaktura tillsammans med Lidköpings Elnät. Då får du en separat faktura från oss avseende köp och försäljning av el och en separat faktura från Lidköpings Elnät avseende elnät.