Kontakta oss
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan för offert, elrådgivning eller övriga frågor.
Aktuella elpriser
Spotpris just nu: 75 öre/kWh
Lägst idag: 22 öre/kWh
Högst idag: 124 öre/kWh
Nyinflyttad? Så sänker du elkostnaden!

Är du nyinflyttad och har fått ett anvisningspris? Då kan du enkelt sänka din elkostnad.

 

Grattis till din nya bostad! Om du är nyinflyttad i Skövde, Lidköping eller Skara tätort och har tecknat ett elnätsavtal så har du automatiskt fått oss som elhandlare. Du kommer framöver att få både elnätskostnad och elhandelskostnad på en och samma faktura* från din leverantör av elnät, eftersom vi samarbetar med Skövde Energi, Lidköpings Elnät respektive Skara Energi. Smidigt va?

 

Vad är anvisningspris?

Det elpris som du automatiskt får när du har registrerat dig på en ny adress kallas för Anvisat elpris, vilket är en dyrare typ av rörligt pris. Du kan därför enkelt sänka din elkostnad genom att teckna ett aktivt elavtal i stället.

Om du inte aktivt tecknat ett elavtal med oss får du vårt anvisningspris. Det är oftast högre än det pris du får när du gör ett aktivt val.

Anvisningspriset baseras på Billinge Energis inköpspris samt elcertifikat. Utöver detta tillkommer ett påslag om 15 öre/kWh (18,75 öre/kWh inklusive moms). Därutöver tillkommer en årsavgift på 360 kr (450 kr inklusive moms).

 

Teckna rörligt pris och sänk kostnaden

Ett rörligt pris har ett påslag på 2,2 öre i stället för anvisningsprisets 15 öre, vilket gör att du sänker din kostnad med 12,8 öre/kWh (16 öre/kWh inklusive moms) om du tecknar ett rörligt pris i stället för anvisningspris!

 

Mer information och teckna elavtal

Teckna elavtal här

Mer info om anvisat pris

Bra information för dig som ska flytta

 

*om du har solceller i din bostad och bor i Lidköping kommer du inte att få samfaktura tillsammans med Lidköpings Elnät. Då får du en separat faktura från oss avseende köp och försäljning av el och en separat faktura från Lidköpings Elnät avseende elnät.