Kontakta oss
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan för offert, elrådgivning eller övriga frågor.
Aktuella elpriser
Spotpris just nu: 83 öre/kWh
Lägst idag: 37 öre/kWh
Högst idag: 115 öre/kWh

Torsdag den 29 februari håller vi stängt pga tekniskt arbete

Lär känna våra medarbetare

Säg hej till Angelica!

Varje dag får cirka 50 000 kunder i Skaraborg sin el från oss. Vi är ett familjärt gäng som vill att du ska känna att du är en del av oss. Vårt lokala erbjudande kryddas med vår anknytning till bygden vi arbetar i, vilket dagligen motiverar oss att erbjuda bästa tänkbara service till våra kunder. Vet du vilka vi är? I den här artikelserien får du lära känna oss lite mer.

Min dag startar framför datorn, med en kopp kaffe och ett högt tempo. Det är på morgonen jag har som mest energi, dels tack vare kaffet.

Min arbetsdag består av möten med kollegor, trevliga kundsamtal och en hel del administration. Om du hör av dig med ett kundärende till Billinge Energi är det stor chans att det är mig du får tala eller chatta med.

Det höga tempot jag uppskattar på jobbet följer med mig hem och avspeglar sig på fritiden. Jag säger inte nej till en löprunda på lunchen, eftersom det får mig mer avslappnad och dessutom hjälper mig att hålla fokus resten av dagen.

När jobbet är slut så hämtar jag barnen och därmed är ingen eftermiddag den andra lik. Deras aktiviteter, som dans och ridning, varvas med lek och lugna kvällar i soffan innan det är dags att göra sig redo för en ny dag.

Jag heter Angelica och jag jobbar på back-office på Billinge Energi. Min kraft kommer härifrån.