Kontakta oss
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan för offert, elrådgivning eller övriga frågor.

HÖG BELASTNING: Just nu har vi extra hög belastning i vår kundtjänst. Vi vill tipsa er om att mejla in ert ärende till oss.

En skarp uppmaning!

Det är en osäker elmarknad och priserna ligger på rekordhöga nivåer.
Vi vill nu uppmana våra kunder att förbereda sig på elräkningar uppemot fyra gånger så dyra som förra vintern.

Marknaden har visat sig från sin stormigaste sida men mer oroligheter väntar och vi vill därför uppmana alla våra kunder att redan nu lägga undan pengar till elräkningen i höst och vinter.

Om ett elprisstöd kommer bli aktuellt även detta år vet vi lika lite om som våra kunder men vi hoppas såklart på att regeringen ser allvarligt på marknadsförutsättningarna nu och bidrar till de svenska hushållen och näringsidkarna, säger Nathalie Lindgren, marknadschef på Billinge energi.

Om man har ett fast elpris berörs man inte av marknadens svängningar förens det löper ut. Har man ett rörligt elpris kan man kika på sina elräkningar från föregående år och räkna upp gånger 4, det är en rimlig uppskattning sett till marknaden idag.

Eftersom vi samfakturer med vissa elnätsbolag är det viktigt att man kikar på elhandelsdelen och inte totalsumman på fakturan när man räknar upp beloppet. Elnätsavgiften kommer givetvis inte påverkas av elhandelspriserna.