Kontakta oss
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan för offert, elrådgivning eller övriga frågor.
Aktuella elpriser
Spotpris just nu: 108 öre/kWh
Lägst idag: 2 öre/kWh
Högst idag: 108 öre/kWh
Billinge Energi skapar enkelhet i kundens laddaffär tillsammans med eways!

Både Billinge Energi och Eways är stora solida företag vilket ger kunden en trygghet i sin laddaffär.

– Båda parter delar bilden av hur en enkel och ekonomiskt hållbar laddlösning för slutkund ska se ut, vilket såklart är en förutsättning för att gott samarbete , säger Nathalie Lindgren, Marknadschef Billinge Energi.
Eways är den ledande laddoperatören i Sverige med över 20 000 installerade laddplatser. Dom har ett brett utbud av olika laddstationer och kan leverera anpassade installationer till våra kunders olika behov. Vi har lyssnat noga till våra kunders önskemål och landat ner i att det här samarbetet kommer underlätta våra kunders val av laddlösning för hem eller arbetsplats.

Eways själva trycker på fördelarna med bredden i deras sortiment.

– Vi erbjuder laddare från olika leverantörer anpassade för våra kunders skiftande behov. Vi erbjuder också leveranser med olika omfattning, från enbart en laddstation till en komplett installation med lastbalansering och olika betallösningar. Vi säljer också stora volymer vilket gör att vi kan hålla konkurrenskraftiga priser på hela vårt sortiment. Vi har även en egen serviceorganisation som säkerställer att vi kan hantera våra garantiåtaganden snabbt och smidigt. Säger Joakim Andersson, projekt och partner ansvarig på eways