Kontakta oss
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan för offert, elrådgivning eller övriga frågor.
Aktuella elpriser
Spotpris just nu: 54 öre/kWh
Lägst idag: -7 öre/kWh
Högst idag: 56 öre/kWh
Lär känna våra medarbetare

Säg hej till Lisa!

Varje dag får cirka 50.000 kunder i Skaraborg sin el från oss. Vi är ett familjärt gäng som vill att du ska känna att du är en del av oss. Vårt lokala erbjudande kryddas med vår anknytning till bygden vi arbetar i, vilket dagligen motiverar oss att erbjuda bästa tänkbara service till våra kunder. Vet du vilka vi är? I den här artikelserien får du lära känna oss lite mer.

Min dag startar hemma i Frösve, där jag ser solen lysa upp Billingen. Jag har förmånen att kunna ta med min hund till jobbet och hon älskar sin roll som kontorshund. Med en kaffe i högsta hugg hoppar vi tillsammans in i min elbil och kör mot jobbet. Jag tycker att det rimmar bra att köra elbil, när man själv jobbar på ett elbolag.

Mitt arbete är verkligen varierat. Det blir en del möten, en del administration och en hel del samtal, med er, våra kunder. Det är det som ger mig mest energi. Att ha möten med olika människor, oavsett om det är med en härlig kund eller med mina roliga kollegor.

Efter en dag på kontoret tycker jag att det är extra skönt att koppla bort och fokusera på rörelse. Antingen i padelhallen, eller ute i naturen med min hund.

Mitt namn är Lisa och jag jobbar på back-office på Billinge Energi. Min kraft kommer härifrån.