Kontakta oss
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan för offert, elrådgivning eller övriga frågor.
Aktuella elpriser
Spotpris just nu: 36 öre/kWh
Lägst idag: 25 öre/kWh
Högst idag: 37 öre/kWh
Vi söker två stjärnor till backoffice / innesälj!

Billinge Energi söker nu två engagerade och serviceinriktade backoffice/innesäljare för ett 15-månaders vikariat.

Som en av de största elleverantörerna i Skaraborg är vi stolta över att vara en lokal kraftkälla som stödjer hållbar utveckling och lokala initiativ. Nu vill vi utöka vårt team med fler personer som delar våra värderingar: Trygga, lokala, hållbara och personliga.

 

Arbetsuppgifter:

  • Administrera elavtal och säkerställa korrekt hantering av kunddata.
  • Hantera vår kundservice via telefon, mejl och chatt.
  • Kontakta potentiella kunder och presentera våra tjänster.
  • Arbeta proaktivt för att bibehålla kunder

Arbetet på Backoffice hos Billinge Energi är både varierande och dynamiskt – ingen dag är den andra lik. Som en del av vårt team är det viktigt att du känner ett stort eget ansvar, då vi är ett litet företag men med en stor organisation. Hos oss handlar det inte om ”mitt och ditt” – varje medarbetare har sina spetskompetenser och bidrar aktivt för att vi tillsammans ska nå våra uppsatta mål.

Ibland kan det behövas att du hjälper till med uppgifter som inte ingår i din roll på daglig basis, och detta ser vi som en naturlig del av vårt samarbete. Rollen som Innesäljare på Backoffice innebär dessutom ett stort utrymme för kreativitet. Vi har riktlinjer och lagar att följa, men inom dessa ramar finns det gott om fritt spelrum. Detta innebär att du kan vara kreativ i ditt sätt att behålla kunder, attrahera nya kunder och följa upp våra mål.

Hos oss på Billinge Energi får du möjlighet att vara en del av ett engagerat team som värdesätter samarbete, flexibilitet och innovation.

 

Kvalifikationer: Vi söker dig som har utmärkta sociala färdigheter och en naturlig förmåga att bygga goda relationer. Du är strukturerad och organiserad, van vid att arbeta i ett högt tempo och kan ta eget ansvar samt arbeta självständigt. Din tidigare erfarenhet och meriter inom försäljning är av stor betydelse, liksom din förmåga att argumentera och övertyga på ett professionellt sätt.

För denna roll krävs också vana vid kundkontakt och erfarenhet av administration. Du bör ha god datorvana och vara bekväm med att använda Office-paketet. Det är viktigt att du har förmågan att avsluta projekt och att arbeta mot uppsatta försäljningsmål. Erfarenhet frånhandel/merförsäljning och att planera eget arbete är också nödvändigt. Du är van att jobba i en miljö med högt tempo och kan hantera flera uppgifter samtidigt.

 

Personliga egenskaper: Som person är du strukturerad och noggrann, med en strategisk förmåga att göra rätt prioriteringar. Du har hög social kompetens och är skicklig på att uttrycka dig i både tal och skrift, dessutom har du goda kunskaper i engelska. Du är en lagspelare som trivs med att ha ”många bollar i luften” och kan hantera stressiga situationer effektivt.

Du är bra på att argumentera och räds inte för att ta dig an utmaningar. Din jordnära och nyfikna natur gör att du lätt kan förstå och relatera till olika personligheter. Dessutom har du en stark vinnarinstinkt som driver dig att alltid sträva efter bästa resultat.

 

Förmåner:

  • Friskvårdsbidrag.
  • Flextid.
  • Möjlighet till hybridarbete.

Arbetstider: Arbetet sker dagtid måndag till fredag, men kvälls- och helgaktiviteter kan förekomma vid behov.

Ansökan: Är du redo att bli en del av Billinge Energi och vara med och göra skillnad i vår region? Skicka in din ansökan märkt ”Vikariat Billinge energi AB” senast 11 augusti 2024 till nathalie.lindgren@outlook.com

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Nathalie Lindgren via nathalie.lindgren@outlook.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Om Billinge Energi AB

Varje dag får cirka 42 000 kunder i Skaraborg sin el från oss och våra bifirmor 7h kraft och Herrljunga kraft. Det gör oss till en av de största elleverantörerna i regionen. Dock skiljer vi oss från många andra på en viktig punkt – vi är lokala företag som inte bara har vårt bästa för ögonen, utan också livet i den region vi lever och verkar i. Därför stöttar vi lokal och förnybar elproduktion, ger tillbaka till lokala idrottsföreningar som ger barn och ungdomar en meningsfull fritid, och ser framåt för att hitta nya, hållbara lösningar.

Billinge Energi AB ska vara en stark lokal partner för kunden oavsett geografisk tillhörighet. För att vara det naturliga valet på den lokala marknaden ska vi medverka brett i samhället till exempel genom att finnas med i nätverk kring föreningar och företag inom området. Allt för att stärka varumärket och befästa företagets förtroende på marknaden.

Vår affärsidé:

”Billinge Energi ska vara en kraftfull aktör med fokus på att utveckla och stärka den lokala energimarknaden”