Kontakta oss
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan för offert, elrådgivning eller övriga frågor.
Cookies och personuppgifter

Billinge Energi är ett lokalt elhandelsbolag i Skaraborg. På vår webbplats billingeenergi.se finns information om oss, vår verksamhet samt våra tjänster. Du kan även teckna elavtal direkt på sidan.

Cookies

Vår webbplats använder cookies. Alla som besöker en webbplats som använder cookies måste enligt lag få information om att webbplatsen innehåller cookies, hur de används och att det går att välja bort dem.

En cookie är en textfil som webbsidan du besöker sparar ner lokalt i din dator. Filen kan till exempel användas för att underlätta användningen av webbsidan eller för att sidor ska laddas in snabbare på din dator. Vi sparar ingen information om besökarens ip-adress och kan därför aldrig koppla samman information om dig med din identitet.

Om du inte accepterar användandet av kakor kan du stänga av det via din webbläsares säkerhetsinställningar. Du kan även ställa in så att du får en varning varje gång webbplatsen försöker spara en cookie på din dator. På samma ställe kan du även radera cookies som lagrats sedan tidigare tillfällen.

Google Analytics

Med hjälp av cookies kan man även analysera hur besökare använder webbsidan.
För detta ändåmål använder Billinge Energi webbanalystjänsten Google Analytics. Detta innebär att bland annat sidnamn, typ av webbläsare och operativsystem, datum och tid för åtkomst och sökväg till sidan automatiskt samlas in när du besöker vår webbplats.

Personuppgifter

För att skydda människor mot att den personliga integriteten kränks genom att personuppgifter används på fel sätt finns Personuppgiftslagen, PuL.

I Billinge Energis kundregister registreras uppgifter som lämnas via formulär vid tecknande av elavtal eller om en företagare vill bli kontaktad. Uppgifterna hanteras endast för internt bruk för att kunna ge dig som kund så bra service som möjligt.
Alla personuppgifter behandlas i enlighet med de lagar och regler som PuL föreskriver.
Billinge Energi AB kommer aldrig överlåta våra kunders uppgifter till tredje part.